Gemeenteraad Midden-Groningen gaat weer digitaal vergaderen

23 oktober 2020

Door de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 heeft de gemeenteraad van Midden-Groningen besloten om weer digitaal te gaan vergaderen. De afgelopen weken hebben we naar volle tevredenheid fysiek vergaderd in de Vredekerk, maar de situatie rondom COVID-19 dwingt ons dit te herzien.

Routekaart overheid

De organisatie van de vergaderingen en bijeenkomsten kosten veel voorbereiding. Om het besluit om digitaal of fysiek te vergaderen eenvoudiger te kunnen nemen, heeft de gemeenteraad van Midden-Groningen besloten de Routekaart van de overheid te volgen. Dit betekent dat als we in ons gebied op het niveau ¨waakzaam¨ zijn, de gemeenteraad weer fysiek gaat vergaderen.

Online

Natuurlijk kunt u de raads- en commissievergadering ook live volgen via https://bestuur.midden-groningen.nl/ Hier vindt u ook de agenda en de bijbehorende stukken.

 

Terug naar nieuws